Në shërbimin tuaj

Shiko më shumë

Misioni

Të jemi partneri postar ideal për individë dhe biznese, duke lehtësuar shkëmbimin e korrespondencave të tyre e duke ofruar shërbime postare të zgjuara, në funksion të tregëtimit nëpërmjet internetit (e-commerce). Fokusi ynë është cilësia maksimale e shërbimit, besueshmëria te partnerët dhe kostoja efikase e bashkëpunimit me ta.

Vizioni

Ne synojmë të thjeshtojmë, të formësojmë e të revolucionarizojmë shërbimin ekspres postar në Shqipëri. Fokusi ynë janë klientët tanë dhe klientët e klientëve tanë, sepse ne besojmë fort që ky bashkëpunim është sipari i optimizimit të ndërveprimeve tona dhe suksesi i tij do të sillte maksimizimin e shërbimeve dhe kënaqësinë e të bërit biznes me ne.